Nyheder

magnet-i-blandevogn
22. februar 2017

Placering af magneter i mixervognen er anbefalelsesværdigt, og da det kan spare køerne for en masse jern i foderet.

Læs mere her
Jacob Spangsberg
21. februar 2017

Når mælkeproducent Bjørn Jepsen fra Borris efter otte år i bestyrelsen for Landbrug & Fødevarer, Kvæg forlader posten på næste uges Kvægkongres i Herning, så står en ambitiøs mælkeproducent fra […]

Læs mere her
Faglig Dag Vestjysk Lbf 2017
7. februar 2017

Den nyeste viden om kvægfoder til gm-fri mælkeproduktion, turbo-splitmalkning af søer samt kunsten at aflæse en kolort var på programmet, da Vestjysk Landboforening tirsdag samlede 155 deltagere til den årlige […]

Læs mere her
naturpleje700_450
1. februar 2017

Skal landmænd med husdyr på marken og i naturen bare finde sig i, at deres dyr bliver angrebet og stresset af ulven? Det indtryk får man, når man læser de […]

Læs mere her
Søren Christensen, formand for Vestjysk Landboforening, er sammen med andre økologiske kvægavlere bekymret for, at ulvens tilstedeværelse stresser dyrene på marken. (Foto: Anita Corpas)
30. januar 2017

Økologiske kvægavlere reagerer nu på den seneste måneds angreb på vestjyske naturplejefår. De oplever, at de kreaturer, der er efter økologireglerne skal være ude på marken, bliver stresset af ulvens […]

Læs mere her
kvier_paa_graes
27. januar 2017

Måske har du allerede fået godkendt budgettet for 2017, eller også sker det i den nærmeste fremtid. Næste skridt er så, at du også er tro mod den strategi og de planer, der ligger til grund for budgettet.

Læs mere her
årsregnskab
20. januar 2017

Årsregnskabet er på trapperne. Budgettet for 2017 skal endeligt godkendes i banken. Men hvad kan du gøre mere for at forbedre din virksomhedsøkonomi ?

Læs mere her
sdr
19. januar 2017

Vestjysk Landboforening’s stand på Nutrifair er også i år velbesøgt, og vi oplever stor interesse for vores ny bog “Tjekbog til opdræt”

Læs mere her
majsmark2_700_450
16. januar 2017

De analyser Vestjysk Landboforening har udtaget af majshelsæden i 2016, er retur, og gennemsnitsværdier viser en god middelkvalitet af majshelsæd.

Læs mere her
kløvergræs_1_700_450
3. januar 2017

I en tid med fokus på øgede kvælstofnormer og forventeligt større udbytter i grovfoder er der også grund til at sætte spot på kalium. Kalium er især i kvægbruget afgørende for, der høstes både kvantitet og kvalitet.

Læs mere her
Ældre nyheder