Ny måder at tænke fødevareproduktion

Dato: 21-02-2018


INVITATION

Center for Fødevareudvikling og Vestjysk landboforening, inviterer til en inspirerende dag i FØDEVAREPARK SKJERN ENGE, hvor vi sætter fokus på:

”NYE MÅDER AT TÆNKE FØDEVAREPRODUKTION”

Dagen byder på interessante indlæg, med nye vinkler og måder at arbejde med fødevareproduktion

SÆT X I KALDENDEREN ONSDAG D. 21. FEBRUAR FRA 10.00 – 14.00

 

Birthe Erhardt Egdal – Dalum Landbrugsskole

Tema: Hvordan kommer du i gang med at tænke anderledes?

Dansk landbrug laver nogle af verdens bedste landbrugsprodukter og fødevarer, men prisen står ikke i forhold til indsatsen. Vi er nødt til at se på os selv med nye øjne, og på værdikæden. Hvordan kan jeg tænke anderledes, finde nye samarbejdspartnere, finansieringsmuligheder og måske nye afsætningskanaler, eller udfordre de eksisterende.

 

Steffen Lund – Landbrug & Fødevarer i Business Lolland Falster

Tema: Fra roer til quinoa marker

1 2016 blev der sået Quinoa på Lolland Faster. Flere ting tyder på, at denne form for afgrøde matcher dyrkningsforholdene på øen. Hvorfor begynde at dyrke quinoa, og hvad vil det betyde rent kommercielt for landmænd på Lolland-Falster med nye afgrøder?

 

Mike Erikstrup – Din Insektbutik

Hør hvad der førte til Mike’s beslutning om at blive selvstændig, forarbejde og sælge produkter med insekter efter, endt landbrugsuddannelse

 

Bertel Hestbjerg

Hestbjerg er Danmarks største producent af økologiske grise. Hør hvordan stærke værdier, mod og målrettethed, er med til at skabe en god forretning.

 

Bjarne Thy – Kulinarisk Vestjylland

Der er efterspørgsel på gode lokale fødevarer – men hvordan får du dem solgt.
Hør om de nye muligheder, for at være en del af salgs-platformen i Fødevarepark Skjern Enge.


PROGRAM

09.30-10.00

10.00-10.15

10.15-11.00

11.00-11.45

12.00-12.30

12.45-13.15

13.15-13.45

13.45-14.00

14.00-14.15

Ankomst, kaffe og rundstykker

Velkommen og intro til dagens program

Oplæg – Birthe Egdal, Dalum landbrugsskole

Oplæg – Steffen Lund, Business Lolland/Falster

Frokost med lokale specialiteter

Mike Erikstrup, Din Insektbutik

Bertel Hestbjerg, Hestbjerg Økologi

Bjarne Thy, Kulinarisk Vestjylland

Afrunding – og tak for i dag

 

Mødeleder Gustaf Bock

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER TIRSDAG D. 19. FEBRUAR TIL:

Vestjysk Landboforening på Tlf. 96 80 12 00 eller tilmeld online

Vi ses i Fødevarepark Skjern Enge, Feldsingvej 3, Borris, 6900 Skjern

Med venlig hilsen
Center for Fødevareudvikling og Vestjysk Landboforening

 

Tilbage til toppen
Tilmelding