Nyheder

8. december 2017

Vi oplever stigende aktivitet i Vestjysk og søger derfor nye medarbejdere.

Læs mere her
6. december 2017

Se indlæg fra Optimark-mødet

Læs mere her
28. november 2017

Tag ejerskifte-testen, bliv klogere på finansiering og ejerformer og hør mere om de personlige barrierer for et ejerskifte.

Læs mere her
23. november 2017

Institut for Agroøkologi afholder i februar og martsmåned 2018 det obligatoriske kur-sus for personer, der skal erhverve og anvende midler i fareklasse ”meget giftig” til be-kæmpelse af muldvarpe og mosegrise.

Læs mere her
9. november 2017

Tager du del i løsningen af din virksomheds organisatoriske problemstillinger og strategiske udviklingsprocesser?

Læs mere her
8. november 2017

Hvis brugte stålspær genopstilles, skal de kunne opfylde gældende normer og jo ældre spærene er, jo flere normerevisioner er de blevet overhalet af.

Læs mere her
2. november 2017

Den 1. august 2017 trådte en ny husdyrregulering i kraft. Den nye lovgivning indeholder, udover regler for, hvornår en ejendom skal have en godkendelse eller tilladelse, også en række anmeldeordninger, defineret i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens §§ 10-18.

Læs mere her
26. oktober 2017

Der er kommet nye regler vedrørende detaljeringsgraden af registrering i BBR for erhvervsbygninger og tekniske anlæg – dermed også på landbrugsejendomme.

Læs mere her
15. oktober 2017

Bundplanter, svaner og ænder er i så stort omfang vendt tilbage til Ringkøbing Fjord, at forskere i både vandmiljø og fugleliv er begejstrede og positivt overraskede over fremgangen. – Det […]

Læs mere her
12. oktober 2017

Søger du udenlandsk arbejdskraft, så kig forbi hjemmesiden www.flytmodvest.dk. Der er hjælp at hente.

Læs mere her
Ældre nyheder